maanantai 3. helmikuuta 2014

Yritys numero 485

Haudi hau! Meikäläinen täällä taas, uskomatonta kyllä. Tuosta alkutekstistäni on jo reippaasti yli vuosi. Miksiköhän en sitten alkanutkaan postailla, en vaan inspiroitunut. Joskus about vuosi sitten vihdoin inspiroiduin ja meinasin postailla suklaata ja pari karkkipussia, mutta kun kirjoittelin arvioita ylös, innostus taisi lopahtaa vähän siihen, että tekstiä tuli aika paljon: liian vaivalloisa, mä haluun vaan mässyttää karkkia.
Nyt kuitenkin ajattelin, että voisin alkaa postailla tänne. Miksipä ei. Just niin paljon ja niin pitkiä kuin huvittaa, ihan omaksi ja muiden iloksi, nämä karkkiblogit kun on aika suosittuja. Mitä en ihmettele yhtään. :D
Edelleen varoitan, että en syö karkkia kovin usein, varsinkaan uusia karkkeja, ja olen hiema kranttu. Eli toiveita saa esittää, mutta en uskalla luvata yhtään mitään. Suosittelen edelleen eniten noita esikuvablogeja, mä voin olla sit vaikka korvike jos sieltä ei enää löydy uutta kuolattavaa.

Aluksi tähän hätään voisin postata niistä vuosi sitten ostamistani karkeista, niistä kun on kuvat ja tekstiä valmiina jossain tuolla koneeni syövereissä.
Tervetuloa mukaan!. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)