tiistai 4. helmikuuta 2014

Milka Choco & Popcorn


Tämä siis oli mulla maistelussa jo melkein vuosi sitten. Mielipiteen kirjoittelin koneelle ylös, mutten tänne sitten koskaan saanut laitettua. Vaan mikäpä estää laittamasta nyt! Tuolloin viime vuonna nämä Milkat olivat juuri hiljattain tulleen Suomen mantereelle myyntiin, ja alusta asti kuolasin tätä levyä. Aiemmin olin maistanut Milkan ihanaa riisisuklaata sekä keksisuklaata, joka niin ikään on taivaallista. Perusmilkasta sen sijaan on tullut myöhemmin todettua, että se ei kyllä ole suklaahetken arvoinen. Kun on Fazeria tai vaikka Marabouta tarjolla, en keksi yhtään syytä miksi ostaa Milkan tavallinen Alpenmilch. Mutta nämä erikoissuklaat ovat eri juttu, viimeisinkin Milka-uutuus vaikuttaa mielenkiintoiselta sekasotkulta. Yllättävää muuten, ettei makuja ole tuotu enempää, vain tämän, tavallisen ja sen karkkiuutuuden lisäksi Milka Luflee ja muistaakseni myös riisiä olen nähnyt jossakin.
Tämä levy on siis 200-grammainen kokonaisuus maitosuklaata ja suolattuja popcorneja.


Maistellessani näin kirjoittelin ylös:

Näyttää, nam, ihanalta. Popcornia on paljon. Palat tosi paksuja, mutta muuten suunnilleen samankokoisia kuin vaikka Fazerilla. Ihan kuin muistaisin riisilevyssä olleen isompia? Sivuseikka. Päältä palat on sileitä, muuten popparinkarheita. Tuoksusta en osaa oikein sanoa, ensin ajattelin että ei niin makea tuoksu kuin odotin, sitten tuli mieleen halvat suklaat. No, maistetaan. Mmm, popcorn rouskuu ihanasti. Suklaa on tosiaan melko makeaa, ihan hyvää kuitenkin. Vähän ehkä halvan oloista joo, jää tietysti kauas Fazerista. Sen suutuntuma on mukava, tai sen verran mitä nyt suklaan tuntumalla tässä on tekemistä, popparit on pääasiassa ja ne on ihanan rapeita. Ei kovia, vaan pehmeitä kuin tuore poppari, mutta ei nahkeita. Jälkimaku on ihana, paukkumaissi maistuu, mutta myös suklaan maku jää. Nämä on vissiin kevyesti suolattuja, sillä on varmaan tekemistä makuvivahteen kanssa, vaikkei suola sinänsä maistu, paitsi ehkä välillä… On kyllä hyvää! Ei voita riisisuklaata, jota tietysti muistuttaa, mutta maistuu minulle! Ei kyllä taida kovin montaa palaa tarvita, että riittää. ;)

 Haha, meniköhän se levy sitten kuitenkin ihan parilta istumalta. Sen jälkeen en ole tätä ostanut, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö haluaisi! Tämä on hyvää kyllä! Jos vaikka raaskisi lähiaikoina taas ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)