tiistai 10. kesäkuuta 2014

RJ Flapjack Almond

Tarvittiin kolme tuloksetonta etsintää Punnitse&Säästä -kaupoilla, kunnes armaassa pääkaupungissamme tärppäsi - muu olisikin ollut jo kummallista. Löysin siis Flapjackeja! Erilaisia versioita oli runsaasti. Karkkikimaran suosituksissa oli kyseessä cappuccino, mutta jostain syystä en ole ikinä ollut cappuccinon ylin ystävä. Suklaa olisi ollut liian tavallinen (liian mokkapalalta näyttävä), joten koska kuitenkin halusin sellaisen, jossa on kuorrutus mukana, päädyin manteliin. Esimerkiksi hedelmä-pähkinä kuulosti myös hyvältä, mutta siinä ei ollut päällistä.




Paketti on aika painava, mikä johtuu tietysti siitä, ettei kyseessä ole mikään kuiva korppu. Lupaavaa. Tämä tosiaan näyttää aivan leivokselta, vaikka se on suunnattu jokseenkin samanlaiseen käyttöön kuin vaikka myslipatukat. Suomenkielinen nimi onkin "kauraeväs".

Tuoksu...onkin haju. Mikä pettymys! Tämähän haisee joltain ällöttävältä karvasmanteli-liköörikonvehdilta! Voin vain toivoa, ettei se niinkään maistu...

Toivoni on turha. Karvasmanteli mikä karvasmanteli. Yhyy. En vain tykkää siitä. Muuten patukka olisi varmasti todella hyvää! Mehevä kaurapatukka on koostumukseltaan loistava. Kuorrutteen pitäisi olla suklaanmakuista, mutta minä maistan siinäkin vain vienon karvasmantelin.
Tätä voisi melkein syödä välittämättä karvasmantelista, mutta se pistää tutusti nenään ja estää lopulta nielemästä. Vähän kyllä harmittaa nyt, toivottavasti pian pääsen taas hyvin varusteltuun P&S -kauppaan, sillä en aio luovuttaa! Olisi pitänyt ottaa se cappuccino vaikka mieluummin...



En edes löytänyt ainesosaluettelosta karvasmantelia, mutta siltä se maistuu. Joten karvasmantelisten runebergintorttujen ystävät - tykkäätte tästä, veikkaan minä.

2 kommenttia:

  1. Voi harmi että tulikin tällainen pettymys! Ehkä vikana on vain tämä kyseinen patukka (tai sitten meillä on ainakin tässä asiassa aivan eri makumieltymys). :D

    VastaaPoista
  2. Ai löysitkin tämän jo, olin just tulossa linkittämään kun muistin etten ole muistanut! :D Joo kyllä mä luulen, että syypää oli patukan maku, koska muuten se vaikutti tosi hyvältä! Koitan löytää pian uuden... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)