lauantai 22. helmikuuta 2014

Yankie Original

Tällainen kompakti pakkaus tarttui mukaan City Tokmannista kuudenkymmenen sentin hintaan. Ihan uusi patukka minulle, nimen perusteella varmaan jokin erittäin amerikkalainen herkkupala. Kääreessä lukeekin, että Den originale Yankie bar siden 1946. Ja sisältö kuvataan sanoilla Den klassiske Yankie bar med blød karamel overtrukket med lækker mælkker mælkechokolade. Joo, ei tuo amerikkaa ole, ehkä tämä on amerikantanskalaisten perinneherkku.


Minusta kääre näyttää ihan joltain proteiinipatukalta. Silti ihan houkutteleva. Suomeksi ei lue mitään, mutta ilmeisesti hyvin Marsin tapainen patukka, jotain täytettä, toffee-/karamellikastiketta ja maitosuklaata.

Avattunakin näyttää ihan kivalta, mutta tuoksu ei hätkähdytä. Vähän tulee pääsiäinen mieleen. Mutta ei se haju, vaan se maku. Patukka onkin pehmeämpi kuin odotin. Karamellikastike - tai no, toffee tuo kyllä on - ei oikein erotu rakenteesta eikä makunakaan. On tämä ihan okei, mutta odotin kyllä parempaa. Vähän jämäkämpää ja maukkaampaa. Täyte on nougatia ja maistuukin siltä, mutta jos tässä olisi vaikka pähkinää tai jotain terästämässä... Mars on parempaa. Tämän suklaa on muuten aika mautonta. 
Ei tämä kyllä ole mikään ihmeellinen. Ei päädy mun ostoskoriin uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)