keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Karl Fazer Chili & Crisps

Uutuus Fazerin perussuklaapatukoiden joukossa, tosin ilmeisesti kyseessä on itse asiassa toinen tuleminen. Pikaisen googlailun perusteella tämä on ollut aikaisemmin kaupassa nimellä Maya.


Minä päätin nyt todellakin kokeilla jotakin tavallisuudesta poikkeavaa, koska en yleensä oikein välitä chilistä. Uskalsin kuitenkin hommata tämän patukan järkeilemällä, ettei Fazerin sinistä nyt yhdellä chilillä voi ihan kokonaan pilata, varsinkaan jos mukana on crispiäkin. Eli riisimuroja kaiketi.


Ja oikeassa olin, suutuntuma on kiva, suklaa sitä itseään, eikä chili häiritse. Se tuntuu ihan mielenkiintoisena poltteena kurkussa, muttei korvenna kieltä ja vie suklaanautintoa. Crispin rooli tässä varmaan on se, että lisämaun lisäksi olisi jokin tuntumakin, chiliä kun ei sinällään rakenteesta erota. Luulisin, että chilin ystävä soisi vahvemman maun, mutta minulle tämä menee näin.
Hyvä patukka, mutta minun valintani ei osuisi tähän, jos valittavana olisi melkein mikä vain muu Fazerin sininen -patukka. Mutta jos verrataan vaikka viimekertaiseen Yankiehen niin sata-nolla tälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)