torstai 19. kesäkuuta 2014

Irtokarkkeja 3

 Tämänkertaiset irttarit on ostettu tamperelaisesta Karkkimeri-kaupasta, jossa on jo aika kattava valikoima irtokarkkeja!














Harvasta paikkaa enää löytyy noita lakumaton paloja. Niitä piti siis ainakin saada.  Myös nuo seuraavassa kuvassa oikealla olevat ylin ja alin olivat vanhoja suosikkeja, mutta muut aivan uusia!

Lakumatto: Tykkään Halvan lakumatosta todella paljon! Tämä nyt oli jotenkin vähän turhan pehmeä eikä muutenkaan parhaimmillaan, mutta hyvää.
Kottikärry: Vaikuttaa hieman kovalta, mutta ulkokuori hämää, ei olekaa sitkaisa vaan jotenkin rakeinen, mutta hyvää salmiakkia.
Soikea täytelaku: Nämä on jotain Porvoon lakuja tai jotain (nämä, nuo alemmat ja sarjaan kuuluu muitakin). Parasta lakua ikinä! Parhaita ne on ihan Porvoon lakuina ostettuina, irtokarkkilaarissa vähän vaihtelee taso. Yleensä ei mitään valittamista, mutta täältä olen muistaakseni ostanut tosi huonolaatuisia joskus. Nyt oli kuitenkin oikein hyvää, sitkeää ja maukasta.
Pikkukallo:
Ei näyttänyt erikoiselta, oletin tylsäksi. Mutta olikin maukas! Pehmenee suussa. Pieni karkki, iso maku.
Jalka: Vahva ja hyvä salmiakki. Hyvää.
Iso vihreä laku: Tätä epäilin vähän: voi olla joko surkea tai tosi hyvä. 
Tämä oli ihanan sitkeä, oli kuin olikin tuollainen pieni isommassa koossa, aivan ihanaa, nam nam! Ehkä jopa parempi kuin tavallinen? Tykkään nimittäin isoista karkeista, hehe.
Iso hedelmäkala: Nämä isot kalat vaikuttivat houkuttelevilta. Tämä oli aika peruskarkki, mutta hyvä sellainen! Melko makea.
Iso salmiakkikala:
Ei niin sitkeää miltä näyttää, hiukan kirpeä päällinen, hyvä salmiakin maku, muttei erikoinen.
Keltainen raitalaku: Tämäkin lunasti odotuksensa, hyvää lakua.


Kyseisestä putiikista löytyy myös paljon erilaisia suklaamakeisia, jopa muutamaa Fazerin levyä paloina. Myös vaahtokarkkeja, kovia karkkeja ja ihan tavallisia karkkeja on aika hurja määrä. Voin suositella.

1 kommentti:

  1. Nyt vasta löysin blogisi ja selailinkin samantien postaukset vesi kielellä läpi! (:
    Toivottavasti päivität taas pian, herkkublogit ovat parasta mitä tiedän :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)